beteendespecialist_002

Published March 22nd 2018

Gullers Grupp och Rodolfo söker beteendespecialist

Vad vi söker:

Gullers Grupp är Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer, Rodolfo är en kreativ kommunikationsbyrå som sätter människor först. Nu söker vi tillsammans en person som kan vara med och utifrån våra kunders behov driva utvecklingen av vårt gemensamma erbjudande i gränslandet mellan psykologi, beteendeekonomi och kommunikation.

I rollen som beteendespecialist kommer du identifiera möjligheter, ta fram idéer och koncept och i rollen som konsult genomföra kundprojekt där en djupgående förståelse för och kunskap om mänskliga beteenden är en förutsättning för framgång.

Du kommer i första hand bidra med:

  • Inspiration, metoder och teorier från design, psykologi och beteendeekonomi.
  • Förmåga att paketera, kommunicera och sälja in idéer och koncept.
  • Föreläsningar och workshops.
  • Erfarenhet av att skapa testmiljöer och genomföra experiment.
  • Löpande bevakning av aktuell forskning.
  • Hålla kontakten och bygga relationer med relevanta samarbetspartners.

Utifrån nivån av tidigare erfarenheter ser vi även framför oss att du är delaktig i arbetet med att forma och utveckla rollen.

Vem är du?

Vi tror att du har ett brinnande intresse för samhällsutveckling, kommunikation, beteendeekonomi och psykologi. Du har troligen minst ett antal yrkesverksamma år bakom dig och en akademisk examen på minst master- eller magisternivå inom t ex psykologi, ekonomi eller beteendevetenskap. Som person är du nyfiken, engagerad och samarbetsinriktad.

Om oss:

Gullers Grupp är Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer. Vi brinner för samhällsfrågor och kommunikation. Vår drivkraft är att hitta lösningar som bidrar till dialog och förståelse – förutsättningar för en väl fungerande demokrati.

Rodolfo är en kreativ kommunikationsbyrå som jobbar med att skapar människocentrerade lösningar som förändrar hjärtan, beteenden och känslor. Vi gör det genom att kombinera psykologi, teknik och design – och vi kallar det för att sätta människorna först.

Kontaktpersoner:

Ludwig Jonsson: ludwig@rodolfo.se
Jonas Pålsson: jonas.palsson@gullers.se

gullers.se
rodolfo.se

Share on Facebook or

We'll keep you posted!